Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojakäytäntö auttaa sinua ymmärtämään, mitä henkilötietoja Liike Nyt Vantaa ry kerää ja miksi ja miten käytämme meillä olevia henkilötietoja. Lisäksi saat tietoa oikeuksistasi rekisteröitynä ja siitä, kuinka voit käyttää niitä.

Keitä olemme?

Sivuston osoite on liikenytvantaa.fi. Sivusto on Liike Nyt Vantaa ry:n julkinen internetsivusto.

  • Rekisterinpitäjä: Liike Nyt Vantaa ry, 3149371-7
  • Osoite: Sammonkatu 2 B 70, 00100 Helsinki
  • Puhelin: 050 351 8985

Mitä henkilötietoja keräämme?

Henkilötietoja käytetään Liike Nyt rp:n, ja sen alaisten tahojen viestintä­än sekä markkinointitoimenpiteisiin. Käsitellyt henkilötiedot on kerätty sinulta itseltäsi, ja käsittelemme niitä luottamuksellisesti antamasi suostumuksen perusteella.

Kuka tietojasi käsittelee?

Henkilötietojasi käsittelee ensisijaisesti Liike Nyt Vantaa ry:n toimihenkilöt. Lisäksi henkilötietojasi voivat käsitellä Liike Nyt Uudenmaan piiri ry:n ja Liike Nyt r.p:n toimihenkilöt. Mitään tietojasi ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi?

Käsittelemme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeellista henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten kannalta. Kaikki vanhat ja tarpeettomat tiedot poistetaan.

Sinun oikeutesi tietoihin?

Sinun on mahdollista tarkistaa, mitä tietoja Liike Nyt Vantaa ry:llä on sinusta, sekä pyytää tietojesi oikaisemista tai päivittämistä. Sinulla on myös oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä esimerkiksi markkinointitarkoituksiin. Sinulla on aina oikeus pyytää meitä poistamaan tietosi, jotka pyynnöstäsi poistamme.

Jos sinulla on kysyttävää tietojesi käsittelystä tai haluat käyttää oikeuksiasi, lähetä tiedustelusi osoitteeseen [email protected].

Mikäli et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemäämme ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen Suomen tietosuojaviranomaiselle.

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 30.1.2024.