Petri Seppälä
Vantaa

Olen Petri Seppälä Vantaan Ylästöstä. Ammatiltani olen verkkosuunnitteluarkkitehti ja suunnittelen työkseni langattomia yksityisverkkoja.


Pidän 21 sotealueen ratkaisua ilman muuta huonona ja suorastaan pyrin siihen, että koko homma peruttaisiin. Tullessani valituksi, tulen itse toimimaan nykyisen soteratkaisun perumiseksi. Soteuudistus sinänsä on hyvä asia, mutta alueita pitäisi olla paljon vähemmän. Todennäköisesti yliopistollisten keskussairaaloiden ympärille muodostettavat viisi aluetta olisi paras ratkaisu. Nyt suunniteltu 21 alueen ratkaisu tulee veronmaksajille liian kalliiksi.
Uskon, että minusta tulisi hyvä ja luotettava valtuutettu. Jos ratkaisun peruminen ei onnistu, vähintäänkin haluan päästä vähintäänkin vahtimaan, että sotealueen palvelut hoidetaan järkevästi ja kustannustehokkaasti.


Olen tervejärkinen ja realistinen. Kokemukseni avulla tiedän, mitkä ratkaisut toimivat paremmin ja mitkä huonommin. Minulla on myös rohkeutta toimia oman parhaan näkemykseni mukaan, vaikka olisi painetta muuhun ratkaisuun. Olen kuitenkin yhteistyökykyinen ja -haluinen. Minulla ei ole sidonnaisuuksia, jotka estäisivät minua hakemasta alueen asioihin objektiivisesti viisainta ratkaisua.